LinkedIn: mijn enige sociale medium

Van al die online mogelijkheden is er maar eentje die goed voor mij werkt: LinkedIn. Daar vind ik mijn nieuwe klanten. Ik hou van netwerken, zowel in levenden lijve als digitaal. Best wel logisch dat ik kan lezen en schrijven met LinkedIn.

Wat ik zonde vind, is dat mensen uit mijn netwerk niet goed weten wat LinkedIn voor ze kan betekenen. Daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag.

LinkedIn: mijn enige sociale medium

Van al die online mogelijkheden is er maar eentje die goed voor mij werkt: LinkedIn. Ik hou van netwerken, zowel in levende lijve als digitaal. Best wel logisch dat ik kan lezen en schrijven met LinkedIn.

Wat ik zonde vind, is dat mensen uit mijn netwerk niet goed weten wat ze op LinkedIn kunnen doen. Daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag.

Sterker profiel

Maak van je profiel een sterke pagina die de interesse van profielbezoekers wekt.

Rake berichten

Plaats rake berichten en artikelen op je tijdlijn die bijdragen aan het doel dat jij met LinkedIn voor ogen hebt.
Zinvol netwerken
Breid je netwerk zinvol uit zodat je interessant voor elkaar bent.

Nieuwe klanten door jouw LinkedIn-strategie

Haal meer uit je profiel, maak je nuttige netwerk groter en leer welke berichten jou gaan helpen om nieuwe klanten uit LinkedIn te halen.

Tijdens deze workshop bepaal je jouw strategie op LinkedIn én ga je direct aan de slag. Aan het einde van de dag is je profiel op werkelijk elk onderdeel opgepoetst, heb je bruikbare nieuwe connecties en heb je een aandachttrekkend bericht gepost.

En nog veel belangrijker: je weet exact wat je de komende maanden op LinkedIn gaat doen. Heel geschikt dus voor ondernemers en medewerkers die LinkedIn zakelijk gebruiken.

Praktische info

Datum: via datumprikker

Tijd: 9.00 – 14.00 

Deelnemers: 2

Kosten: 250 euro excl. BTW

Locatie: mijn kantoor-aan-huis,
De Bellefleur 1 in Rossum (boven Den Bosch)

Je krijgt extra veel persoonlijke begeleiding, het is bijna privéles. Deze workshop is inclusief lunch, catering tussendoor en gratis parkeren.

Zodra ik 2 aanmeldingen binnen heb, prikken we een datum en stuur ik pas de factuur. Ik mail je nog met aanvullende info en vraag je naar eventuele dieetwensen. 

Voorbereiding: je inlogcodes voor LinkedIn meenemen (pc’s hier aanwezig).

Aanmeldformulier

‘Ik wist niet wat ik met LinkedIn aanmoest vanwege mijn jarenlange focus op Facebook. Joyce heeft mij wegwijs gemaakt en zoveel waarde gegeven voor mijn onderneming!

Joyce is de nuchterheid zelf en een aanwinst voor ondernemingen die een no-nonsense aanpak nodig hebben. Dankjewel!’

Jacomijn stekelenburg, zakenvriendin
De Bellefleur 1 – 5328 GK Rossum (GLD) 06-19682895 / joyce@joycekooijman.nl
Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacyverklaring.