Selecteer een pagina

Lunchen met de CEO

Anderen adviseren over hun strategie? Tja, dat is wel een dingetje. Toen ik nog in loondienst werkte, had ik steeds de neiging op de stoel van de directeur te gaan zitten. Om mee te denken op het hoogste bedrijfsniveau. De ene keer leverde deze strategische oerdrift me een lunch op met de CEO van VGZ, de andere keer werd mijn bemoeienis minder gewaardeerd en kostte het me mijn baan.

 

Het is mijn talent een bedrijf snel te doorgronden en daar slimme dingen over te zeggen. Dat zit nou eenmaal in me.

Alfa-Bèta-Generalist

Maar ik ben meer dan een strateeg. Ik ben ook ICT-er met een financiële achtergrond, lekker bèta dus. En om het nog lastiger te maken een stempel op me te drukken ben ik ook kei-alfa (en met kei-Brabantse roots, maar dat terzijde).

Het ondernemerschap begon voor mij in 2014 toen ik mijn eerste boek schreef en besloot dat zelf uit te geven. Zwanger van de tweede werd een bestseller en de uitgeverij groeide uit tot serieuze proporties. Ik verkocht dit bedrijf in 2017 om me volledig op businesscoaching te kunnen richten.

 

“Laagdrempelig, brede kennis van ondernemerschap, écht en met de beide voeten op de grond zijn een paar kwaliteiten van Joyce. Ze staat achter, naast en voor je.”

 

Inmiddels heb ik meer dan 100 bedrijven, zowel zzp als mkb, naar volle tevredenheid 1-op-1 gecoacht. Uit mijn unieke combinatie van generalist, alfa en bèta blijken namelijk sterke strategieën en marketingplannen te komen. Ik ga van groot naar klein, van hoog over naar superconcreet, van doelgroepbepaling naar blogtitels bedenken. Lekker man.

Oh ja, naast kei-Brabants-gerootst ben ik moeder van twee (duh, zie boektitel), getrouwd met meneer Kooijman en voorzitter van de fanclub van Bossche bollen. Maar dat wederom terzijde.


LinkedIn
Je kan me uiteraard volgen via LinkedIn, stuur me gerust een connectieverzoek als we nog niet geconnect zijn.

‘Down to earth’

Je bent fris, vrolijk, down to earth, doet realistische beloftes en geeft ook op digitaal gestelde vragen snel en goed antwoord.

Je weet van aanpakken, gebruikt geen standaardmethode maar zoomt echt in op het bedrijf van je klant.

O ja, en je weet ook veel van de technische achtergrond van ondernemen!.

Evelien Asberg

Toonzetter op medische congressen

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl