Grillige omzet? Of ben je met het verkeerde bedrijf bezig?

Grillige omzet: grote kans dat je wel genoeg klanten hebt die bevestigen dat er potentie in je bedrijf zit, maar te weinig klanten om een normaal inkomen te hebben. Of het verschil tussen je pieken en dalen is zo groot.

Verkeerde bedrijf: je huidige bedrijf loopt wel aardig, maar het past niet (meer) goed bij jou. Je hebt alleen geen idee hoe je dat verandert, dus blijf je maar op de oude voet verder gaan.

Of je omzet nou te grillig is of dat je met het verkeerde bedrijf bezig bent: je voelt te vaak onrust in je lijf.

En daar is een eigen bedrijf niet voor bedoeld… 

 

Grillige omzet? Of ben je met het verkeerde bedrijf bezig?

Grillige omzet: grote kans dat je wel genoeg klanten hebt die bevestigen dat er potentie in je bedrijf zit, maar te weinig klanten om een normaal inkomen te hebben. Of het verschil tussen je pieken en dalen is zo groot.

Verkeerde bedrijf: je huidige bedrijf loopt wel aardig, maar het past niet (meer) goed bij jou. Je hebt alleen geen idee hoe je dat verandert, dus blijf je maar op de oude voet verder gaan.

Of je omzet nou te grillig is of dat je met het verkeerde bedrijf bezig bent: je voelt te vaak onrust in je lijf.

En daar is een eigen bedrijf niet voor bedoeld… 

.

.

Strategietraject: wat gaan we precies doen?

Van het neerzetten van je strategie tot en met je website en on-/offline marketing@

Stevige strategie

We beginnen bij de basis, bij je strategie. Wat heb je nu staan? Waar wringt de zakelijke schoen nog? Welke plannen heb je voor de toekomst en hoe kansrijk zijn ze?

Hoe zit het met je profilering (‘geen idee of ik die heb’) en je USP’s (‘die pakketbezorger?’)? Oftewel: waar ben jij sterk in? We analyseren welke doelgroep bij je past en wat je aan die doelgroep gaat aanbieden.

Marketing is key
Welke marketing past bij die stevige strategie? Denk aan dingen als je website slim inzetten. Socialemediakanalen kiezen die jou het meeste rendement opleveren. Of juist meer gebruikmaken van de triljoen offline mogelijkheden.

Ik hoor je uit, vraag door en onderbreek je wanneer mijn alarmbellen afgaan. Dat is namelijk mijn talent: zien waar voor jou kansen liggen. Online én offline, zowel hoog over (dat strategische marketingplan) als lekker praktisch (die pakkende openingsregel van je website).

En dat allemaal gebaseerd op wat jij me vertelt. Want je wil vast geen standaard aanpak, maar maatwerk dat past bij jóuw bedrijf.

‘Joyce liet me vertellen, stelde de juiste (soms pittige) vragen en zorgde hiermee voor inzichten waar ik zelf nooit achter was gekomen.’

Q

Let op! Klantenstop* t/m december 2022

Ik vind het belangrijk dat elke klant alles uit het traject haalt wat erin zit. Een belangrijk onderdeel daarvan is mijn onverdeelde aandacht.

Om te voorkomen dat ik het zo druk krijg dat ik bestaande klanten niet meer goed kan helpen, heb ik besloten om een klantenstop t/m december 2021 in te voeren.

Heb je interesse in het Strategietraject per januari 2022? Mail me dan voor een plekje op de wachtlijst.

*Deze klantenstop geldt (nog) niet voor de losse Strategiedag.

Rust en inzicht

‘Nu weten we echt waar we naartoe willen. Eerst pakten we gewoon alles aan, nu weten we welke klanten interessant zijn voor ons en andersom. We profileren ons beduidend beter in de markt.

Als ondernemer ben ik rustiger geworden, met meer inzicht. Dat voelt echt wel een stuk prettiger.’

Frank Hilbrands

Boom BHV

Adviezen direct toepassen

Soms ben je in het ondernemerschap zoekende: wat wil ik, hoe krijg ik dat voor elkaar en wat past bij mij? Vaak weet je wel wat je moet doen, maar toch doe je het niet…

Joyce is een fijne businesscoach die je een spiegel voorhoudt (niet altijd fijn 😉 maar reuze nuttig. Ze helpt je om zaken in het juiste perspectief te zien, ze is nuchter, eerlijk en altijd ‘to the point’. Ze geeft adviezen waar je wat mee kunt en die je direct toe kunt passen. Dat leidt tot directe resultaten.

Mélanie Rijs

Studio Mijs (grafisch design)

In het Strategietraject krijg je:

Ondernemers- test

Je start met een online test waardoor meteen duidelijk wordt wat voor type ondernemer jij bent en wat jouw sterke punten en valkuilen zijn.

Je ontvangt jouw persoonlijke rapport van 50+ pagina’s. Dit bespreken we tijdens de Strategiedag.

 

Strategiedag

In een paar intensieve uren bij mij op kantoor, krijgen we jouw doelgroep + aanbod superscherp en maken we jouw marketingplan.

Het grootste denkwerk zit erop, na afloop weet je precies wat je de komende maanden te doen hebt.

4 sessies

We spreken elkaar nog 4 keer op mijn kantoor of via Zoom. Tijdens elke sessie kom je tot nieuwe inzichten, krijg je gerichte adviezen en bouwen we verder aan je bedrijf.

De sessies duren elk anderhalf uur.

Onbeperkt appen

Omdat er op weg naar huis of tijdens de afwas vaak ook briljante vragen opkomen, kun je me tussentijds altijd mailen of appen.

Ik antwoord zodra ik jouw bericht zie, dan kun jij meteen weer door.

 

Het traject duurt officieel* 6 maanden. 

Kosten: 450 euro excl. per maand, in totaal 6 maanden.

*in de praktijk lopen mijn traject geregeld een maandje of 2 / 3 uit omdat een vernieuwd bedrijf soms de tijd nodig heeft om ‘gewoon een tijdje te draaien’ voordat we de laatste sessie doen. Deze uitloop is uiteraard gratis.  

Alternatief: Het verkorte Strategietraject (3 maanden)

 

Wil je in een kort en krachtig traject jouw strategie en marketing weer rechttrekken?

Ideaal voor ondernemers die bijvoorbeeld:

  • een goedlopend bedrijf hebben en vooral finetuning zoeken
  • zelf marketingspecialist of businesscoach zijn en op niveau willen sparren over hun eigen strategie #blindevlek
  • de financiële ruimte niet hebben om in het uitgebreide Strategietraject te investeren.

 

Je krijgt de Ondernemerstest, de Strategiedag en in de daaropvolgende 10 weken nog 2 sessies en onbeperkt appen en mailen.

Kosten: 1.800 euro, te betalen in 3 maandelijkse termijnen à 600 euro.

 

Eerst kennismaken

Ik wil eerst persoonlijk met je kennismaken (telefonisch of videobellend). Daardoor krijg ik een beter beeld van jouw situatie en kan ik je vertellen waar ik in jouw geval de nadruk op wil leggen in dit traject.

Als dit strategietraject jou inderdaad verder gaat helpen, plannen we de eerste sessie.

.

Knopen doorhakken 

‘Joyce maakt inzichtelijk wat wel en niet werkt voor mijn bedrijf. Vaak hakken we knopen door, zodat ik weer opgelucht verder kan. Daar hou ik van. Ik spreek Joyce regelmatig in een Skypesessie, maar voor de concrete vragen – als ik weer eens iets niet meteen kan vinden – app of mail ik haar en heb ik dezelfde dag de oplossing in mijn mailbox. Ze werkt echt mee aan mijn bedrijf. Ik ben heel blij met haar als samenwerkingspartner.’

Sandra de Haan, Vertelschool rotterdam (trainingsbureau)

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl