subsidie startende ondernemer

Subsidie startende ondernemer

 

In de provincie Gelderland wonen flink wat ondernemers met een briljant idee dat… niet lekker uit de verf komt. En dat is de mensen achter De Startversneller een doorn in het oog. Zij weten namelijk dat een bedrijf beter van de grond komt als een ervaren ondernemer meedenkt en begeleiding biedt.

Daarom koppelen zij Gelderse starters (bedrijf jonger dan 5 jaar) aan ervaren Gelderse businesscoaches. Dankzij de subsidieregeling krijgt de starter maar liefst 80% van de kosten terug tot 1.000 euro.

 

 

Businesscoaching van 1.500 voor 500 euro

Concreet: als jij voldoet aan de eisen van De Startversneller kun je gebruik maken van hun voucher. Daarmee volg je mijn Strategietraject voor maar 500 euro. Dit is een intensief maatwerktraject van 6 maanden waarin ik je coach op strategie, marketing en vooral: ondernemersvaardigheden.

De overige 1.000 euro krijg je na afloop van het traject terug van De Startversneller. Lekker toch?

subsidie startende ondernemer

Zullen we even kennismaken?

Als je nog niet eerder met mij gewerkt hebt, vind ik het fijn om eerst kennis te maken. Ik hoor graag waar je tegenaan loopt en kan je wat meer vertellen over het Strategietraject en de aanvraagprocedure bij De Startversneller. Stuur me een mailtje met je naam en een korte introductie van je bedrijf. Samen plannen we een bel- of Skypeafspraak om kennis te maken.

Aanvraag voucher

Kom jij in aanmerking voor de voucher van De Startversneller? Deze voucher van maar liefst 1.000 euro tikt lekker aan, toch?