‘Ik zoek iemand die mijn verhaal opschrijft’

In je hoofd weet je precies wat je wil vertellen, maar hoe zet je dat nou logisch op papier? Of op je website? Van aanbestedingspitch tot zakelijke blog, elke tekst luistert nauw. En je bent niet zo’n schrijver, dus kost het jou veel tijd en energie. Eigenlijk wil je gewoon praten en dat iemand anders het opschrijft. Iemand die structuur in je verhaal brengt en die teksten oplevert die je kunt knippen en plakken en zelfs meerdere keren kunt hergebruiken in je marketing.

 

Geen standaard copywriting

De strategische schrijvers van Joyce Kooijman Businesscoaching zijn uitstekende uithoorders. We bellen je op of drinken een kop koffie met je, gaan de diepte in, vragen door en weten zo jouw boodschap helder naar boven te krijgen. We doen niet aan standaardriedeltjes, maar schrijven je verhaal in jouw woorden, in jouw unieke tone-of-voice.

 

Waar kun je wel wat goede teksten voor gebruiken? 

  • Website
  • Blogs
  • LinkedIn content
  • Persbericht
  • Nieuwsbrief
  • Businessplan
  • Vacatures

 

Alleen even rechttrekken graag

Ben je best tevreden over de teksten die je zelf schreef, maar heb je behoefte aan een professionele redacteur die de puntjes op de i zet, zinnen soepeler laat lopen en je boodschap to the point maakt? Leg je wens neer bij de schrijvers van Joyce Kooijman Businesscoaching. Wij brengen structuur aan in je siteteksten, salespitch of boek, zodat lezers in jouw verhaal worden gezogen.

‘Vakkundig’ 

‘Onze nieuwe websiteteksten maken direct duidelijk wat we doen en hoe we dat doen. Ze zijn praktisch, bondig en brengen onze vakkundigheid goed over. Nu weet ook onze nieuwe klant meteen waar we goed in zijn.’

Marieke Piels

Agrarische sector, Nedcool

Suzanne de Boer

Suzanne de Boer

Strategisch schrijver en redacteur

Om de sterkste teksten te schrijven, werkt Joyce samen met Suzanne de Boer, al 20 jaar wekelijks te vinden op de redacties van verschillende tijdschriften, eindredacteur van ruim 50 boeken en een kampioen in werkwoordspelling. Zij zorgt ervoor dat marketingteksten, e-books en nieuwsbrieven lekker weglezen, zelfs als de klant in een ietwat stoffige branche werkt.
Alex Bosmans

Alex Bosmans

Redacteur

Deze taalvirtuoos met de ongenadige rode pen zorgt ervoor dat elke tekst goed leesbaar wordt. Dat er geen taalfouten meer zijn achtergebleven, dat de zinnen lekker lopen en dat de snelheid goed in het verhaal blijft. Alex is de nuchterheid zelve en laat zich niet snel meeslepen door de inhoud, waardoor hij des te beter geconcentreerd is op de taalkant van de teksten.

Zullen we even contacten om te bespreken waar jij tegenaan loopt? Wie weet kunnen we je uit de brand helpen.

Bel of app me op 06-19682895 of mail naar joyce@joycekooijman.nl.

‘Missie geslaagd!’ 

‘Of Joyce mijn visie kon vertalen naar een duidelijk en gestructureerd businessplan? Yep. En omdat ik dit plan hard nodig had om een externe partij te overtuigen ook binnen een week? Uhm… ja, ging lukken.

Joyce luistert, analyseert, stelt de juiste vragen en koppelt haar interpretatie direct terug. Effectief en efficiënt. Ze bleek een waardevolle sparringpartner met veel humor. Een week later was mijn missie geslaagd: de externe partij stemde volledig in met mijn businessplan!’

Alexander Plooij

Executive search, Connecting Fields

‘Spot on’ 

‘Ik schreef mijn websiteteksten niet zelf, toch zijn ze spot on en in mijn eigen woorden. En dat was wat ik zocht: iemand die mijn taal spreekt en dat goed weet neer te zetten. Ik gebruik deze teksten in quotes, social media posts, nieuwsbrieven. You name it.’

Judith de Ridder

Kappersbranche, Colourlab

De Bellefleur 1 – 5328 GK Rossum (GLD) 06-19682895 / joyce@joycekooijman.nl
Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacyverklaring.