Workshop Boek Schrijven

Voor wie?

Je hebt sluimerende boek-schrijf-plannen of bent zelfs al begonnen met wat losse flarden. Maar veel verder kom je niet. Je weet niet zo goed wat de volgende stap is. Laat staan de stap daarna. Ondertussen gaat het gewone leven vrolijk verder en schiet dat boek voor geen meter op.

Stop met twijfelen of dat boek er ooit nog gaat komen en kom in actie tijdens de workshop Boek schrijven. Van vaag dromen naar een concreet boekschrijfplan op maat in 1 dag.

Vereisten aan het boek

Die zijn er niet. Het maakt niet uit of je 5 of 500 pagina’s geschreven hebt, net zoals het niet uitmaakt of je het boek zakelijk of privé schrijft.

Eerstvolgende datum

ooit, als Corona weer een beetje chill doet

*wil je vanwege Corona liever niet live op mijn kantoor de workshop volgen? Mail me dan even voor de online alternatieven.

‘Enthousiasme weer terug’

Bedankt voor de echt gave workshop! Ik heb er echt veel aan en ik gebruik de tips al bij het schrijven. Ik ga in ieder geval weer lekker verder schrijven met mijn boek, want het enthousiasme is bij mij sinds vrijdag ook weer helemaal terug!

Antoine Pijnenburg

Schrijft boek over oorsuizen (tinnitus) voor lotgenoten

CLASSES

Inhoud workshop

Blauwdruk van je boek

Ik leer je de technieken die ik als uitgever gebruikte om de boeken te bedenken, op te bouwen en af te krijgen. In een paar uur tijd verschijnt jouw boek voor je neus: van de hoofdstukindeling tot de eerste fragmenten.

Redactie, drukken, uitgeven

Ook neem ik je mee in de periode daarna, dus als je boek af is. Hoe kom je aan een goede (gratis) redacteur? Hoe ziet de uitgeverswereld eruit en hoe kom jij daar binnen? En als je een bedrijf hebt: hoe zorg je ervoor dat jouw boek je bedrijf laat groeien?

Na afloop weet jij…

…precies wat je nog te doen staat. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een blauwdruk van je boek, een werkmap met de tools en checklisten die ikzelf veel heb gebruikt en een overzichtelijke to-do-lijst voor de stukken die je nog gaat schrijven.

‘Structuur in mijn verhaal’

Het was een fijne dag waarin ik structuur in mijn verhaal gekregen heb, dat tot dan toe alleen nog maar op losse Post-its en in mijn hoofd bestond. Nu heb ik duidelijk hoe de grote lijnen van mijn boek eruit zullen zien. Hier kan ik goed mee verder!

Ook alle informatie over drukkerij, uitgeverij, soorten papier en kosten enz. waren een verrassende en waardevolle toevoeging op deze blauwdruk-dag.

Katinka Reiss

Ondernemer en stemspecialist | schrijft boek over het gebruik van je stem

OBJECTIVES

Praktische info en inschrijven

Z

Datum en tijd

ooit, als Corona weer een beetje chill doet

Z

Kosten

Deze dag is 225 euro excl. BTW en inclusief lunch en catering tussendoor. Glutenvrij, koolhydraatarm of andere dieetwensen? Laat het me weten, dan houd ik er rekening mee.

Z

Locatie (Corona-proof)

Op mijn kantoor in het Gelderse Dreumel (in driehoek Utrecht, Den Bosch, Nijmegen). Het adres is Nieuwstraat 10, 6621 KV Dreumel. Rondom het pand ligt volop gratis parkeerruimte.

Z

Max. 3 deelnemers

Ik geef het liefst zoveel mogelijk persoonlijke aandacht, vandaar dat ik mijn workshops in kleine groepen geef. De workshop gaat altijd door, ook als jij de enige aanmelding op die dag bent. Krijg je nog privéles ook 😉

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl