Workshop Commercieel bloggen

Voor wie?

Je schrijft nu al blogs voor jouw marketing (of bent het van plan) en je wil daar beter in worden. Misschien doe je nu uren over één blog omdat het verhaal in je hoofd alle kanten op schiet.

Of je schrijft juist makkelijk de ene blog na de andere, maar commercieel gezien doen ze niet zoveel.

Dat kan beter.

Leer tijdens deze workshop de schrijftechnieken waarmee ik wekelijks lekker leesbare blogs schrijf waardoor nieuwe klanten bij me aankloppen voor hulp bij hun bedrijf.

l

Voorbereiding

Neem de dingen mee die je nodig hebt om te schrijven: voor de een is dat een laptop, voor de ander pen en papier.

Eerstvolgende datum *

ooit, als Corona weer een beetje chill doet

*wil je vanwege Corona liever niet live op mijn kantoor de workshop volgen? Mail me dan even voor de online alternatieven.

‘Schrijf sterker dan voorheen’ 

Ik schreef wekelijks 2 blogs, maar had niet echt veel interactie. Joyce heeft me doen inzien dat ik enkel bezig was met informeren en inspireren. Op zich niet fout, maar je wil ook dat de lezers een actie nemen: klikken op een link, inschrijven voor een training,…

Joyce heeft me geholpen om een sterke CTA aan de blog toe te voegen. En daar is Joyce gewoonweg meesterlijk in. 

Ik heb geleerd dat je bij elk doel een andere strategie en opbouw gebruikt. En waar ik sindsdien op let: dat ik “sterke” woorden gebruik om de teksten wat pittiger te maken. Ik voel dat ik veel sterker schrijf dan voordien.

Dorien Lambrechts

Mindsetcoach

CLASSES

Inhoud workshop

Schrijftechnieken

Ik leer je de verschillende technieken die ik wekelijks gebruik: het afbakenen van een blog, inspiratie opdoen & goede onderwerpen bedenken, aandachttrekkende titels, storytelling, sterke opbouw, passende afsluiter, noem maar op.

Strategisch bloggen

Hoe krijg je nou klanten dankzij je blogs? Een platte pitch aan het einde is vaak niet passend, dus neem ik je mee in de subtielere mogelijkheden om toch jouw aanbod in beeld te krijgen.

Na afloop weet jij…

…precies hoe je voortaan nieuwe sterke blogs bedenkt en schrijft. De eerstvolgende blog die je schrijft, mail je naar mij door voor redactie en persoonlijke, aanvullende tips. 

Reacties op mijn eigen blogs

‘Al enige maanden lees ik je nieuwsbrieven, ze zijn oprecht heel herkenbaar en ik lees ze allemaal tot het eind. Dat is uniek, want bij geen enkele andere nieuwsbrief lukt me dat. Compliment daarvoor!’

‘Goed verhaal Joyce.  Meestal lees ik je blog even en dan klaar, deze heb ik even opgeslagen in mijn Evernote omdat ik die wellicht nog wel een keer wil lezen.’

‘Ik kijk altijd uit naar je blogs, die je zo heerlijk realistisch en nuchter schrijft.’

OBJECTIVES

Praktische info en inschrijven

Z

Datum en tijd

ooit, als Corona weer een beetje chill doet

Z

Kosten

Deze dag is 225 euro excl. BTW en inclusief lunch en catering tussendoor. Glutenvrij, koolhydraatarm of andere dieetwensen? Laat het me weten, dan houd ik er rekening mee.

Z

Locatie (Corona-proof)

Op mijn kantoor in het Gelderse Dreumel (in driehoek Utrecht, Den Bosch, Nijmegen). Het adres is Nieuwstraat 10, 6621 KV Dreumel. Rondom het pand ligt volop gratis parkeerruimte.

Z

Max. 3 deelnemers

Ik geef het liefst zoveel mogelijk persoonlijke aandacht, vandaar dat ik mijn workshops in kleine groepen geef. De workshop gaat altijd door, ook als jij de enige aanmelding op die dag bent. Krijg je nog privéles ook 😉

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl