Workshop LinkedIn strategie

Voor wie?

Je bent wel actief op LinkedIn, maar je weet dat er meer uit te halen valt. Misschien is je profiel verouderd of gewoon niet zo sterk. En de berichten die je soms post doen niet zoveel als je gehoopt had.

Andere ondernemers komen via dit platform aan nieuwe klanten. Hoe gaat dat jou ook lukken? 

Dat leer je tijdens de workshop LinkedIn strategie. In 1 dag je profiel op orde én een duidelijk plan wat jij voortaan op LinkedIn gaat doen.

Voorbereiding

Neem je laptop en inloggevens voor LinkedIn mee. De rest doen we tijdens de workshop.

Eerstvolgende datum *

ooit, als Corona weer een beetje chill doet

*wil je vanwege Corona liever niet live op mijn kantoor de workshop volgen? Mail me dan even voor de online alternatieven.

‘Meer waardevolle connecties, volgers en plezier’

‘Ik wilde graag meer uit LinkedIn halen. Was wel actief, maar er zat geen structuur in en ik was me niet bewust van alle mogelijkheden.

Wat ik heb geleerd is veel handige tools en ideeën. Hoe je beter verbinding maakt op LinkedIn. Waar je allemaal op moet letten. Joyce denkt ook echt mee over hoe je jezelf kan positioneren op dit platform. Wat past bij jou. Ze heeft veel kennis die ze op het juiste moment inzet en goed doseert. Ook concrete tips over artikelen en bijdrages schrijven hebben bijgedragen aan meer zichtbaarheid. 

Door deze workshop zijn mijn aantal waardevolle connecties gegroeid, volgers toegenomen en mijn plezier heeft een boost gekregen.’

Eva Ghysels

Executive coach

CLASSES

Inhoud workshop

Sterker profiel

We lopen stap voor stap je profiel door: zo haal je het meeste uit elk blok zodat jouw profielbezoekers in actie komen. 

Zinvol netwerken

Hoe verhoog je de kwaliteit van jouw netwerk? Ik neem je mee in de verschillende manieren waarop je aan nieuwe, waardevolle connecties komt.

Rake berichten

Wat ga je voortaan posten? Ik leg je uit welke berichten het in jouw situatie goed gaan doen op LinkedIn. Niet zo’n schrijver? Dan laat ik je zien hoe je LinkedIn ook commercieel kan inzetten zonder ook maar 1 bericht te posten.

‘Wegwijs gemaakt’

Ik wist niet wat ik met LinkedIn aanmoest vanwege mijn jarenlange focus op Facebook. Joyce heeft mij wegwijs gemaakt en zoveel waarde gegeven voor mijn onderneming!

Joyce is de nuchterheid zelf en een aanwinst voor ondernemingen die een no-nonsense aanpak nodig hebben. Dankjewel!

Jacomijn Stekelenburg

Ondernemer

OBJECTIVES

Praktische info en inschrijven

Z

Datum en tijd

ooit, als Corona weer een beetje chill doet
Z

Kosten

Deze dag is 225 euro excl. BTW en inclusief lunch en catering tussendoor. Glutenvrij, koolhydraatarm of andere dieetwensen? Laat het me weten, dan houd ik er rekening mee.

Z

Locatie (Corona-proof)

Op mijn kantoor in het Gelderse Dreumel (in driehoek Utrecht, Den Bosch, Nijmegen). Het adres is Nieuwstraat 10, 6621 KV Dreumel. Rondom het pand ligt volop gratis parkeerruimte.

Z

Max. 3 deelnemers

Ik geef het liefst zoveel mogelijk persoonlijke aandacht, vandaar dat ik mijn workshops in kleine groepen geef. De workshop gaat altijd door, ook als jij de enige aanmelding op die dag bent. Krijg je nog privéles ook 😉

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl