Workshop LinkedIn strategie

Voor wie?

Je bent wel actief op LinkedIn, maar je weet dat er meer uit te halen valt. Misschien is je profiel verouderd of gewoon niet zo sterk. En de berichten die je soms post doen niet zoveel als je gehoopt had.

Andere ondernemers komen via dit platform aan nieuwe klanten. Hoe gaat dat jou ook lukken? 

Dat leer je tijdens de workshop LinkedIn strategie. In 1 dag je profiel op orde én een duidelijk plan wat jij voortaan op LinkedIn gaat doen.

Voorbereiding

Neem je laptop en inloggevens voor LinkedIn mee. De rest doen we tijdens de workshop.

Eerstvolgende data

⊗⊗⊗ Vanwege de Coronamaatregelen tijdelijk opgeschort. 

LinkedIn: mijn enige sociale medium

Van al die online mogelijkheden is er maar eentje die goed voor mij werkt: LinkedIn. Ik hou van netwerken, zowel in levende lijve als digitaal. Best wel logisch dat ik kan lezen en schrijven met LinkedIn.

Wat ik zonde vind, is dat mensen uit mijn netwerk niet goed weten wat ze op LinkedIn kunnen doen.

Daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag.

CLASSES

Inhoud workshop

Sterker profiel

We lopen stap voor stap je profiel door: zo haal je het meeste uit elk blok zodat jouw profielbezoekers in actie komen. 

Zinvol netwerken

Hoe verhoog je de kwaliteit van jouw netwerk? Ik neem je mee in de verschillende manieren waarop je aan nieuwe, waardevolle connecties komt.

Rake berichten

Wat ga je voortaan posten? Ik leg je uit welke berichten het in jouw situatie goed gaan doen op LinkedIn. Niet zo’n schrijver? Dan laat ik je zien hoe je LinkedIn ook commercieel kan inzetten zonder ook maar 1 bericht te posten.

Na afloop weet jij…

…precies wat je de komende maanden op LinkedIn gaat doen. Je profiel is op werkelijk elk onderdeel opgepoetst, je weet wat jouw netwerk te bieden heeft en je plaatst vanaf nu alleen nog maar sterke berichten die passen bij jouw marketingstrategie.

‘Wegwijs gemaakt’

Ik wist niet wat ik met LinkedIn aanmoest vanwege mijn jarenlange focus op Facebook. Joyce heeft mij wegwijs gemaakt en zoveel waarde gegeven voor mijn onderneming!

Joyce is de nuchterheid zelf en een aanwinst voor ondernemingen die een no-nonsense aanpak nodig hebben. Dankjewel!

Jacomijn Stekelenburg

Ondernemer

OBJECTIVES

Praktische info en inschrijven

Z

Datum en tijd

⊗⊗⊗ Vanwege de Coronamaatregelen tijdelijk opgeschort. 

Z

Kosten

Deze dag is 225 euro excl. BTW en inclusief lunch en catering tussendoor. Glutenvrij, koolhydraatarm of andere dieetwensen? Laat het me weten, dan houd ik er rekening mee.

Z

Locatie

Op mijn kantoor in het Gelderse Dreumel (in driehoek Utrecht, Den Bosch, Nijmegen). Het adres is Nieuwstraat 10, 6621 KV Dreumel. Rondom het pand ligt volop gratis parkeerruimte.

Z

Max. 4 deelnemers

Ik geef het liefst zoveel mogelijk persoonlijke aandacht, vandaar dat ik mijn workshops in kleine groepen geef. 

De Bellefleur 1 - 5328 GK Rossum (GLD) 06-21620230 / joyce@joycekooijman.nl